Utbildningar och utvecklingsprogram

Sidan blev senast uppdaterad:

Behöver du kunskap om internationell handel eller vill delta i ett utvecklingsprogram? Här hittar du en översikt av seminarier, utbildningar, mentorskap och utvecklingsprogram.

Startup-Sweden

Startup-Sweden är ett Boot Camp som riktar sig till Sveriges mest lovande digitala startups i hela landet och drivs av Tillväxtverket. Boot Campet ger 10 företag möjlighet att utöka sitt nätverk med andra företag, finansiärer, potentiella kunder och partner. Företagen får också praktiska och konkreta kunskaper inom affärsutveckling, från andra startups och från experter inom olika områden. Deltagandet är kostnadsfritt.

Läs mer om Startup-Sweden

Mentorskapsprogram

Almi driver på uppdrag av regeringen världens största mentorprogram för företagare (per capita). Mentorprogrammet pågår under ett år och är uppdelat på två olika program – ett för dig som är i uppstartsfas med ditt företag och ett för dig som har ett befintligt företag som du vill utveckla och skapa tillväxt i. Mentorprogrammet Starta företag är kostnadsfritt och mentorprogrammet Utveckla företag kostar 3000 kr exkl. moms i administrationsavgift.

Läs mer om mentorskapsprogram

Tinc Tech Incubator

TINC Silicon Valley är ett intensivt acceleratorprogram på 4 veckor för nordiska teknik-startups. I programmet får du validera och anpassa din affärsmodell för den globala marknaden. Programmet kostar pengar, men två tredjedelar av avgiften kan sökas som stöd från Vinnova, mer information om avgiften för varje land finns på länken nedan.

Läs mer om Tinc Tech Incubator

Business Swedens utbildningar i praktiskt exportarbete

Business Sweden erbjuder utbildningar i praktiskt exportarbete och internationell handel. De flesta utbildningarna kostar pengar, men här finns även kostnadsfria onlineutbildningar och guider.

Läs mer om Business Swedens utbildningar

Tullverkets informationsträffar och utbildningar

Tullverket håller utbildningar och informationsträffar runt om i Sverige för företag som arbetar med internationell handel. Informationsträffarna är kostnadsfria samt några av utbildningarna på grundnivå medan andra utbildningar kostar pengar.

Läs mer om Tullverkets informationsträffar och utbildningar

Hjälpte den här informationen dig?