Branschorganisationer

Det finns flera organisationer och nätverk som på olika sätt arbetar för att främja e-handelsbranschen. Vissa organisationer kostar det att vara medlem i.

Sidan blev senast uppdaterad:

Svensk Digital Handel är en branschorganisation för e-handlare i Sverige.

Trygg e-handel är en kvalitetsmärkning som utarbetats av Svensk Distanshandel tillsammans med ett antal konsumentorganisationer. Syftet med certifieringen är att skapa enklare, tydligare och enhetligare riktlinjer för e-handel.

Svensk Handel arbetar med näringspolitik och arbetsgivarfrågor för Sveriges handelsföretag. Det är en medlemsdriven organisation som företräder företag inom parti- och detaljhandeln.

Ecommerce.org är en community för alla som arbetar med e-handel inom EU. De arbetar för en starkare e-handelsbransch i Sverige och Norden.

Rådet för E-handelscertifiering grundades 2007 för att erbjuda Sveriges första e-handelscertifiering. E-butiker/företag som är godkända enligt Certifierad E-handel kvalitetsmärks med en speciell symbol.

Ehandel.se är en community utan ägarintresse från leverantörer. De vill främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Hitta rådgivare

Med verktyget Hitta rådgivare kan du söka efter rådgivare utifrån kompetensområde och län.

Hitta rådgivare

 

Hjälpte den här informationen dig?

Ja Nej

Tack för din återkoppling!

Berätta gärna vad du tycker om sidan. Dina synpunkter hjälper oss att förbättra verksamt.se.