Branschorganisationer

Sidan blev senast uppdaterad:

Det finns flera organisationer och nätverk som på olika sätt arbetar för att främja e-handelsbranschen. Vissa organisationer kostar det att vara medlem i.

Svensk Digital Handel är en branschorganisation för e-handlare i Sverige.

Trygg e-handel är en kvalitetsmärkning som utarbetats av Svensk Distanshandel tillsammans med ett antal konsumentorganisationer. Syftet med certifieringen är att skapa enklare, tydligare och enhetligare riktlinjer för e-handel.

Svensk Handel arbetar med näringspolitik och arbetsgivarfrågor för Sveriges handelsföretag. Det är en medlemsdriven organisation som företräder företag inom parti- och detaljhandeln.

Rådet för E-handelscertifiering grundades 2007 för att erbjuda Sveriges första e-handelscertifiering. E-butiker/företag som är godkända enligt Certifierad E-handel kvalitetsmärks med en speciell symbol.

Ehandel.se är en community utan ägarintresse från leverantörer. De vill främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Hitta rådgivare

Med verktyget Hitta rådgivare kan du söka efter rådgivare utifrån kompetensområde och län.

Hitta rådgivare

 

Hjälpte den här informationen dig?

Berätta gärna mer om vad du tycker om sidan!

Fältet är obligatoriskt

Fältet är obligatoriskt

Behandling av personuppgifter

När du fyller i formuläret sparas de personuppgifter du lämnar hos Bolagsverket. Bolagsverket ansvarar för dessa uppgifter. Vi sparar uppgifterna för att vi ska kunna kontakta dig. Uppgifterna används inte för något annat ändamål.

Mer om personuppgifter, om dina rättigheter och hur du kan klaga

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp