Branschorganisationer

Sidan blev senast uppdaterad:

Dataspelsbranschen

Dataspelsbranschen samlar och sammanställer data- och tv-spelsbranschens gemensamma ansvar och frågor och kommunicerar dessa. Dataspelsbranschen fokuserar på branschen i helhet och för dess talan i medierna. Bakom Dataspelsbranschen står branschföreningarna Spelplan-ASGD och MDTS (Multimedia, dator- och TV-spel), som företräder utvecklare, producenter (Spelplan-ASGD) samt förlag och distributörer (MDTS).

Läs mer på Dataspelsbranschens webbplats

Till sidans topp

Nordic Game

Nordic Game anordnar den årliga konferensen Nordic Game, ett av de största industrievenemangen i Europa idag. De är också en stor del av den nordiska närvaron på GDC i San Francisco, Tokyo Game Show och GDC Europe.

Till sidans topp

The Game Incubator Network

The Game Incubator Network är ett nationellt samarbete för inkubatorer och science parks som håller i nystarter i spelindustrin. Nätverket drivs av The Game Incubator vid Gothia Science Park i Skövde.

Läs mer på The Game Incubator Networks webbplats

Till sidans topp

BoostHbg

BoostHbg är Skånes regionala arena för kreatörer inom transmedia och film. BoostHbg erbjuder coaching, workshops och finansiell support för att utveckla berättarformer inom transmedia och film.

Läs mer på BoostHbg:s webbplats

Hitta rådgivare

Med verktyget Hitta rådgivare kan du söka efter rådgivare utifrån kompetensområde och län.

Gå till verktyget Hitta rådgivare

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för din återkoppling!

Berätta gärna vad du tycker om sidan. Dina synpunkter hjälper oss att förbättra verksamt.se.

Behandling av personuppgifter

När du fyller i formuläret sparas de personuppgifter du lämnar hos Bolagsverket. Bolagsverket ansvarar för dessa uppgifter. Vi sparar uppgifterna för att vi ska kunna kontakta dig. Uppgifterna används inte för något annat ändamål.

Mer om personuppgifter, om dina rättigheter och hur du kan klaga

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp