Nätverk och möjligheter

Sidan blev senast uppdaterad:

Det finns ett antal nätverk som kan vara bra att känna till och som arbetar för olika gruppers intressen. Det finns också en mängd stipendier och bidrag att söka för kulturarbetare.

Det finns många stipendier och bidrag att söka för kulturarbetare. På biblioteken och på internet finns sammanställningar av sökbara stipendier. Här har vi listat en del av de stipendier och bidrag som finns att söka.

Läs mer under Stipendier och bidrag

En kulturinkubator vänder sig i första hand till kreatörer och kulturutövare inom konst, design, konsthantverk, film, musik och scenkonst som har en unik idé i kombination med stor kapacitet och hög kompetens.

Läs mer under Kulturinkubatorer

För dig som vill verka inom bild- och formområdet kan det vara bra att känna till ett antal nyckelorganisationer som arbetar för att tillvarata olika gruppers intressen.

Läs mer under Branschorganisationer

Hjälpte den här informationen dig?

Berätta gärna mer om vad du tycker om sidan!

Fältet är obligatoriskt

Fältet är obligatoriskt

Behandling av personuppgifter

När du fyller i formuläret sparas de personuppgifter du lämnar hos Bolagsverket. Bolagsverket ansvarar för dessa uppgifter. Vi sparar uppgifterna för att vi ska kunna kontakta dig. Uppgifterna används inte för något annat ändamål.

Mer om personuppgifter, om dina rättigheter och hur du kan klaga

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp