Skydda ditt företag

Sidan blev senast uppdaterad:

I ditt företag finns saker som är värdefulla och som du inte har råd att förlora, till exempel kundregister, dagskassa, lokaler eller andra tillgångar. Men du hanterar också stora mängder information som är viktig att skydda, både för din egen, dina anställda och dina kunders säkerhet. Här får du tips om vad du behöver tänka på.

Läs om hur du tar hand om dina immateriella tillgångar

Skydda dina immateriella tillgångar

En immateriell tillgång är en tillgång i ditt företag som du inte kan ta på. Ofta finns ett företags största värde bland de immateriella tillgångarna.

Arbeta säkert på distans

Arbeta hemifrån

Jobbar du och dina anställda hemifrån just nu? Oavsett om det är tillfälligt eller permanent så behöver du skydda din företagsinformation. Använd till exempel inte privata telefoner eller datorer i jobbet. Här har vi samlat viktiga tips och råd.​

Läs om hur du kan skydda ditt företag mot kapning

Skydda ditt företag mot kapning

Med en digital brevlåda och Bolagsverkets app håller du koll på ditt företag var du än är, och kan tidigt upptäcka ett misstänkt kapningsförsök.

Starta Säkerhetstestet

Säkerhetstestet

Hur hanterar du dina lösenord? Uppdaterar du din dator? Vet du vad du kan göra för att skydda din företagsinformation? Testa dig själv.

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp

Till sidans topp