Skydda ditt företag

Sidan blev senast uppdaterad:

I ditt företag finns saker som är värdefulla och som du inte har råd att förlora, till exempel kundregister, dagskassa, lokaler eller andra tillgångar. Men du hanterar också stora mängder information som är viktig att skydda, både för din egen, dina anställda och dina kunders säkerhet. Här får du tips om vad du behöver tänka på.

Skydda ditt företag mot klimatförändringar

Är du förberedd på det oförutsedda?

Här tipsar vi om hur du kan minska sårbarheten i ditt företag och vara mer förberedd på händelser till följd av klimatförändringar som till exempel strömavbrott och översvämningar.

Skydda din företagsinformation

Skydda ditt företag mot bedrägerier

Nätfiske är ett exempel på bedrägeri. Bedragaren fiskar då efter personlig och känslig information. Det sker ofta genom installation av skadlig kod på din dator eller mobil efter att du klickat på en skadlig länk i ett mejl eller sms.

Skydda ditt företag mot kapning

Skydda ditt företag mot kapning

Risken att drabbas av företagskapning är liten men konsekvenserna kan bli stora. Se till att vara uppmärksam på tidiga varningssignaler och skaffa en digital brevlåda.

IT-säkerhet och sanktioner

Så påverkas du som företagare av Rysslands invasion av Ukraina

Här hittar du som företagare viktig information om rådande exportrestriktioner, IT-säkerhet och hur du kan planera för oförutsedda händelser.

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp

Till sidans topp