Skatteskolan – en podcast som förenklar för företagare

Sidan blev senast uppdaterad:

Podcasten Skatteskolan är framtagen för dig som funderar på att starta företag eller redan driver. Här tar vi upp det mesta du behöver veta om skatter, bokföring och moms men också vad som gäller i olika branscher. Podcasten är producerad av Tillväxtverket och Skatteverket.

Säsong 1

I säsong ett lär du dig det mesta du behöver veta om skatt, moms och avgifter för att starta företag. Här svarar Skatteverkets experter på de vanligaste frågorna på ett så enkelt sätt som möjligt.


Textade sammanfattningar av avsnitten i säsong ett hittar du här

Säsong 2

I den andra säsong får du som företagare en snabbkurs i hur man gör saker för första gången, till exempel tar in kapital, anställer eller börjar exportera. Här svarar Skatteverkets experter på de vanligaste frågorna på ett så enkelt sätt som möjligt.

Textade sammanfattningar av avsnitten i säsong två hittar du här

Säsong 3

I den tredje säsongen är det fokus på ett antal olika branscher. I podcasten svarar Skatteverkets experter på de vanligaste frågorna på ett så enkelt sätt som möjligt.

Textade sammanfattningar av avsnitten i säsong tre hittar du här
 

Har du frågor?

I podcasten uppmanas du att mejla dina frågor till Skatteskolans experter. För tillfället spelar vi inte in några nya avsnitt av podcasten. Kontakta istället Skatteupplysningen på Skatteverket om du har några frågor om skatt, moms eller avgifter.

Ring Skatteupplysningen på telefonnummer 0771 – 567 567

Hjälpte den här informationen dig?

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp