Egen ingång för rådgivare

Sidan blev senast uppdaterad:

För dig som arbetar med att stötta, vägleda och förmedla kunskap till företagare har vi skapat en egen ingång på verksamt.se. Här har vi samlat utbildnings- och informationsmaterial som kan vara till hjälp för dig i din kontakt med företagare.

Kanske vill du veta den senaste statistiken inom en bransch eller fördjupa dig inom ett specifikt område inför en rådgivningssituation. Genom att samla innehåll som kan vara relevant i ditt arbete som rådgivare vill vi göra det enklare att hitta det du söker.

Nytt material väljs ut kontinuerligt

Vi väljer kontinuerligt ut det material som är relevant och publicerar det på våra sidor för rådgivare så att du alltid kan hitta nytt innehåll. Det senast publicerade materialet hittar du längst upp i listan med material. Du kan också välja att sortera innehållet på ämnesområde, kategori och välja om du exempelvis vill se en film eller föredrar att läsa en text.

Innehåll från myndigheter och andra organisationer

Materialet på sidorna kommer i nuläget från Tillväxtverket, Bolagsverket och andra offentliga organisationer som ger ut material som är relevant för dig som rådgivare. Vi tittar kontinuerligt på material från fler organisationer.

Var med och utveckla sidorna

Den egna ingången för rådgivare på verksamt.se är under utveckling och kommer fortsätta utvecklas med nya funktioner och nytt innehåll.

Är du nyfiken på det fortsatta arbetet och vill vara med och tycka till om utvecklingen av sidorna? Kontakta oss via e-post

Hjälpte den här informationen dig?

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp