Om webbplatsen

Här på verksamt.se samlar myndigheterna Arbetsförmedlingen, Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket information och e-tjänster som du som ska starta eller driver företag kan ha nytta av.

Sidan blev senast uppdaterad:

Under rubrikerna Fundera, Starta, Driva, Utveckla och Avveckla hittar du information, räkneverktyg och länkar till fördjupad information på andra webbplatser.

Du kan logga in med din e-legitimation i våra e-tjänster och bland annat registrera ditt företag, ändra företagsnamn, ansöka om godkännande för F-skatt och skapa din personliga affärsplan.

Vi utvecklar verksamt.se i dialog med användare och andra som jobbar för att Sverige ska få fler lönsamma företag. Passa på att tycka till om webbplatsen.

Till sidans topp

Ansvar för informationen

Tillväxtverket ansvarar för informationen på webbplatsen där inget annat anges. I e-tjänsterna visar en logotyp vilken myndighet som ansvarar för vilken e-tjänst.

Den myndighet som ansvarar för innehållet i en e-tjänst på verksamt.se ansvarar också för att handlägga ärendena i e-tjänsten.

När du använder en e-tjänst och sparar dina uppgifter sker lagringen skyddat. Det är bara du som har tillgång till uppgifterna genom att logga in med din e-legitimation.

När du loggar in till en e-tjänst visas en inloggningssida från Bolagsverkets leverantör Cybercom. 

Hjälpte den här informationen dig?

Ja Nej

Tack för din återkoppling!

Berätta gärna vad du tycker om sidan. Dina synpunkter hjälper oss att förbättra verksamt.se.