Våra träffar och evenemang

Sidan blev senast uppdaterad:

På den här sidan hittar du evenemang och mässor där du som företagare kan träffa och ställa frågor till olika myndigheter.

Starta företag-dagar

Om du funderar på att starta företag eller har kommit igång med planeringen så kan det vara en bra början att gå på Starta företag-dagen. Sju olika myndigheter berättar vad du behöver tänka på när du ska starta företag. Starta företag-dagen hålls flera gånger per år i Stockholm, Göteborg och Malmö och deltagandet är kostnadsfritt.

Hitta ett lämpligt datum och anmäl dig här

Till sidans topp

Mässan Eget företag

Ta chansen att gå på Nordens största mässa för egenföretagare. Här kan du träffa oss myndigheter och få svar på dina frågor. Vi kommer hålla flertalet seminarier för att du ska känna dig så förberedd och trygg som möjligt i ditt företagande. Håll utkik här på verksamt.se för mer information.

Mässan Eget företag äger rum den 8-10 november i Älvsjö, Stockholm.

Läs mer om mässan och anmäl dig här

Till sidans topp

Skatteverkets informationsträffar

Skatteverket erbjuder kostnadsfria informationsträffar om skatter. Du kan gå på träffar i alla län och också få hjälp utifrån vilket typ av företag du har.

Läs mer och anmäl dig på Skatteverkets sida

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för din återkoppling!

Berätta gärna vad du tycker om sidan. Dina synpunkter hjälper oss att förbättra verksamt.se.

Behandling av personuppgifter

När du fyller i formuläret sparas de personuppgifter du lämnar hos Bolagsverket. Bolagsverket ansvarar för dessa uppgifter. Vi sparar uppgifterna för att vi ska kunna kontakta dig. Uppgifterna används inte för något annat ändamål.

Mer om personuppgifter, om dina rättigheter och hur du kan klaga

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp