Podcast

Sidan blev senast uppdaterad:

På den här sidan har vi samlat våra olika podcaster för företagare.

Skatteskolan

Podcasten Skatteskolan lär dig det mesta du behöver veta om skatt, moms och avgifter för att starta och driva företag. I tio avsnitt ger Skatteverkets experter dig en snabbkurs i företagsformer, lön, preliminärskatt, bokföring, avdrag och mycket mer.

Lyssna på podden
 

Till sidans topp

Arbetsförmedlingens arbetsgivarpodd

Funderar du på att rekrytera och vill ha inspirerande tips? I Arbetsförmedlingens podcast för arbetsgivare får du tips inom rekrytering och kompetensförsörjning.

Lyssna på podden

 

Till sidans topp

Utrikeshandelspodden

Utrikeshandelspodden är Kommerskollegiums podcast och handlar om EU:s inre marknad och handelspolitik. Medarbetare på Kommerskollegium diskuterar aktuella frågor som är relevanta för dig som egenföretagare.

Lyssna på podden

 

Till sidans topp

Digitalisera ditt företag-podden

I Digitalisera ditt företag får du ta del av möjligheterna med företagande på nätet. Vi går igenom allt från digital bokföring till hur det fungerar med webbplatser, domän och varumärken på nätet.

Lyssna på podden

 

Till sidans topp

Finansieringspodden

I Finansieringspodden får du följa några entreprenörer inför och efter en finansieringsresa till USA och samtidigt lära dig mer om att söka extern finansiering.

Lyssna på podden

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för din återkoppling!

Berätta gärna vad du tycker om sidan. Dina synpunkter hjälper oss att förbättra verksamt.se.

Behandling av personuppgifter

När du fyller i formuläret sparas de personuppgifter du lämnar hos Bolagsverket. Bolagsverket ansvarar för dessa uppgifter. Vi sparar uppgifterna för att vi ska kunna kontakta dig. Uppgifterna används inte för något annat ändamål.

Mer om personuppgifter, om dina rättigheter och hur du kan klaga

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp