Podcast

Sidan blev senast uppdaterad:

På den här sidan har vi samlat våra olika podcaster för företagare.

Skatteskolan

Podcasten Skatteskolan lär dig det mesta du behöver veta om skatt, moms och avgifter för att starta och driva företag. Här svarar Skatteverkets experter på de vanligaste frågorna. 

Säsong ett vänder sig till dig som ska starta företag och vill ha en snabbkurs i till exempel företagsformer, bokföring och lön. I den andra säsongen pratar Skatteverkets experter om när du som företagare ska göra något för första gången, till exempel ta in kapital, anställa eller exportera. 

Lyssna på den första säsongen av Skatteskolan

Lyssna på den andra säsongen av Skatteskolan
 

Till sidans topp

Arbetsförmedlingens arbetsgivarpodd

Funderar du på att rekrytera och vill ha inspirerande tips? I Arbetsförmedlingens podcast för arbetsgivare får du tips inom rekrytering och kompetensförsörjning.

Lyssna på podden

 

Till sidans topp

Utrikeshandelspodden

Utrikeshandelspodden är Kommerskollegiums podcast och handlar om EU:s inre marknad och handelspolitik. Medarbetare på Kommerskollegium diskuterar aktuella frågor som är relevanta för dig som egenföretagare.

Lyssna på podden

 

Till sidans topp

Digitalisera ditt företag-podden

I Digitalisera ditt företag får du ta del av möjligheterna med företagande på nätet. Vi går igenom allt från digital bokföring till hur det fungerar med webbplatser, domän och varumärken på nätet.

Lyssna på podden

 

Till sidans topp

Finansieringspodden

I Finansieringspodden får du följa några entreprenörer inför och efter en finansieringsresa till USA och samtidigt lära dig mer om att söka extern finansiering.

Lyssna på podden

Hjälpte den här informationen dig?

Berätta gärna mer om vad du tycker om sidan!

Fältet är obligatoriskt

Fältet är obligatoriskt

Behandling av personuppgifter

När du fyller i formuläret sparas de personuppgifter du lämnar hos Bolagsverket. Bolagsverket ansvarar för dessa uppgifter. Vi sparar uppgifterna för att vi ska kunna kontakta dig. Uppgifterna används inte för något annat ändamål.

Mer om personuppgifter, om dina rättigheter och hur du kan klaga

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp