Podcast

Sidan blev senast uppdaterad:

På den här sidan har vi samlat våra olika podcaster för företagare.

Skatteskolan

Podcasten Skatteskolan lär dig det mesta du behöver veta om skatt, moms och avgifter för att starta och driva företag. Här svarar Skatteverkets experter på de vanligaste frågorna.

Säsong tre fokuserar på ett antal olika branscher som har skattespecifika regler. De branscherna är byggbranschen, influerare, bloggare och gamers, restaurang och besöksnäring, kulturella och kreativa näringar samt transportbranschen. Varje branschavsnitt kompletteras av ett eller flera kortavsnitt där Skatteverkets experter fokuserar på ämnen, exempelvis personalliggare och kassaregister.

Lyssna på den tredje säsongen av Skatteskolan

I säsong två pratar Skatteverkets experter om när du som företagare ska göra något för första gången, till exempel ta in kapital, anställa eller exportera.

Lyssna på den andra säsongen av Skatteskolan

Den första säsongen vänder sig till dig som ska starta företag och vill ha en snabbkurs i till exempel företagsformer, bokföring och lön.

Lyssna på den första säsongen av Skatteskolan
 

Till sidans topp

Arbetsförmedlingens arbetsgivarpodd

Funderar du på att rekrytera och vill ha inspirerande tips? I Arbetsförmedlingens podcast för arbetsgivare får du tips inom rekrytering och kompetensförsörjning.

Lyssna på podden

 

Till sidans topp

Utrikeshandelspodden

Utrikeshandelspodden är Kommerskollegiums podcast och handlar om EU:s inre marknad och handelspolitik. Medarbetare på Kommerskollegium diskuterar aktuella frågor som är relevanta för dig som egenföretagare.

Lyssna på podden

 

Till sidans topp

Digitalisera ditt företag-podden

I Digitalisera ditt företag får du ta del av möjligheterna med företagande på nätet. Vi går igenom allt från digital bokföring till hur det fungerar med webbplatser, domän och varumärken på nätet.

Lyssna på podden

 

Till sidans topp

Finansieringspodden

I Finansieringspodden får du följa några entreprenörer inför och efter en finansieringsresa till USA och samtidigt lära dig mer om att söka extern finansiering.

Lyssna på podden

Hjälpte den här informationen dig?

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp