Nyhetsarkiv

Här har vi samlat alla nyheter som publicerats på verksamt.se. Du kan sortera efter år, gör du inga val visas alla nyheter. Vill du få nyheter och tips direkt till din e-post? Då ska du prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Du kan filtrera på

 • Podd för dig som är arbetsgivare

  Arbetsförmedlingens arbetsgivarpodd har som mål att motivera, inspirera och informera dig som arbetsgivare. Nya avsnitt publiceras varannan onsdag.

 • Immaterialrättsdagen med fokus på export av smart innovation

  Den 26 april hälsar PRV dig välkommen att delta på Immaterialrättsdagen via webben. En dag med fokus på export av smart innovation.

 • Webbinar: Så rekryterar du inkluderande

  Den 6 april sänder Arbetsförmedlingen ett webbinar där du får veta hur du rekryterar inkluderande för att få tillgång till den samlade kompetensen som finns i landet.

 • Träffa oss på mässan Eget företag i Malmö

  Den 25 april finns vi på mässan Eget företag i Slagthuset i Malmö. Ta chansen och ställ dina frågor om eget företagande direkt till oss myndigheter!

 • Deklarera enskild näringsverksamhet – så här gör du!

  Du som driver en enskild näringsverksamhet ska deklarera resultatet. Du ska också göra ett årsbokslut och en momsdeklaration. Så här gör du!

 • Bli mer digital i ditt företagande

  Vi lever i en digital tid där identiteten på nätet blir allt viktigare. Har du inte riktigt kommit igång med din närvaro på internet? Här på verksamt.se hittar du tips och råd för att öka din synlighet på nätet och skapa fler och bättre affärer.

 • Bokslutsdag 31 augusti 2016? Dags att lämna in årsredovisningen!

  Ett aktiebolag måste skicka in en årsredovisning till Bolagsverket för varje räkenskapsår. Om ditt företag hade bokslutsdag den 31 augusti 2016 börjar det bli hög tid att lämna in årsredovisningen.

 • Eget företag – en bra anledning att fundera på din pension

  Nu har Pensionsmyndigheten börjat skicka ut de orange kuverten. För dig med eget företag finns det några saker som är bra att tänka på när det gäller din pension.

 • Sjuk medarbetare? Försäkringskassan guidar dig rätt

  Vad måste du som arbetsgivare göra när en medarbetare blir sjuk eller vill vara föräldraledig? Vilka stöd finns för att förebygga sjukfrånvaro? Svaren på dessa och många andra frågor får du på Försäkringskassans nya webbsidor för arbetsgivare.

 • Vässa din kompetens inom rekrytering

  Hur väljer du rätt intervjuform? Vilka frågor ska du ställa och vilka frågor bör du undvika? I en serie webbinarier delar Arbetsförmedlingen med sig av sina bästa rekryteringstips.