Nyhetsarkiv

Här har vi samlat alla nyheter som publicerats på verksamt.se. Du kan sortera efter år, gör du inga val visas alla nyheter. Vill du få nyheter och tips direkt till din e-post? Då ska du prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Du kan filtrera på

 • Vill du göra affärer med andra länder?

  Den 10 november är det dags för Exportdagen i Jönköping. Då har du bland annat möjlighet att söka finansiering för att komma igång med din satsning.

 • Vill du börja exportera till Indien?

  Den 30 november bjuder Sveriges Allmänna Utrikeshandelsförening och PRV in till frukost med fokus på export och immateriella tillgångar, där de använder Indien som exempel.

 • Dags för webbseminarier!

  Mellan den 26-28 oktober kommer vi direktsända fem webbseminarier för dig som funderar på att starta företag. Sitt var du vill och lyssna på föreläsare från olika myndigheter och ställ dina frågor via en chatt.

 • Verksamt.se/utland – för dig som vill göra affärer med andra länder

  Verksamt.se har byggts ut med ett nytt innehåll för företagare som vill göra affärer med andra länder. Information om export och import och kontakter till rådgivare och myndigheter samlas på ett och samma ställe – verksamt.se/utland.

 • Nu kan fler aktiebolag och föreningar använda verksamt.se

  Nu får fler företag och föreningar möjlighet att anmäla vanliga ändringar på ett snabbare, billigare och enklare sätt än tidigare.

 • Träffa oss på mässan Eget företag

  Den 10-12 november finns vi på Nordens största mässa för företagare – Eget företag i Älvsjö, Stockholm. Ta chansen och ställ dina frågor om eget företagande direkt till oss myndigheter. Passa även på att gå på några av våra kostnadsfria seminarier!

 • Verksamt.se har vunnit pris som årets juridiska innovatör 2016

  "Ett fantastiskt bra exempel på hur juridiska processer kan förenklas genom att digitaliseras". Verksamt.se är årets juridiska innovatör 2016.

 • Så fick Linda större ekonomisk trygghet

  Vad händer med din ekonomi om du blir sjuk? Eller om du ska vara föräldraledig? Eller den dag du går i pension? Linda Roussos, frisör och ägare av salong Infinum i Göteborg, har både funderat på och planerat för hur hon ska lösa de här situationerna.

 • Träffa PRV på Nordic Life Science Days

  Ta chansen att träffa PRV under Nordic Life Science Days den 14-15 september. Där får du bland annat veta vad du ska tänka på för att skydda dina immateriella tillgångar och skapa värde för ditt företag.

 • Exportkurs på distans

  Tänker du – eller har du redan börjat – handla med andra länder och känner att du behöver veta mer om lagstiftning och tullförfaranden? Då ska du anmäla dig till Tullverkets exportkurs.