Nyhetsarkiv

Här har vi samlat alla nyheter som publicerats på verksamt.se. Du kan sortera efter år, gör du inga val visas alla nyheter. Vill du få nyheter och tips direkt till din e-post? Då ska du prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Du kan filtrera på

 • Rutavdrag för fler tjänster

  Utför du arbete som ger rätt till rutavdrag? Från och med den 1 januari 2017 ger fler typer av tjänster möjlighet till rutavdrag. Då omfattas även reparation och underhåll av vitvaror i hemmet.

 • Export och import – så har andra företagare gjort

  Vill du göra affärer med andra länder? Nu kan du se filmer hur andra företagare har gjort för att lyckas med sin utlandssatsning.

 • Funderar du på att starta företag?

  Nu är det dags för Starta företag-dagen igen. Mellan den 23 november–1 december besöker vi Malmö, Stockholm och Göteborg.

 • Guide för dig som vill exportera jordbruks- och livsmedelsprodukter

  Det kan vara krångligt att exportera jordbruksprodukter och livsmedel, i synnerhet till länder som inte är med i EU. Därför lanserar vi en ny guide som ska göra det lättare att förstå vilka regler och bestämmelser som gäller för den här typen av export.

 • Verksamt.se/stockholm – samlat stöd för dig i Stockholm

  Nu kan du som bor i Stockholm hitta regionens kostnadsfria företagsstöd och få tips på bra seminarier och nätverksträffar på ett och samma ställe - verksamt.se/stockholm.

 • Telefonrådgivning på arabiska, persiska och engelska

  På senare tid har efterfrågan om rådgivning på det egna språket ökat kraftigt. Därför startar Almi nu en telefonrådgivning på persiska, arabiska, engelska och lätt svenska.

 • Vill du göra affärer med andra länder?

  Den 10 november är det dags för Exportdagen i Jönköping. Då har du bland annat möjlighet att söka finansiering för att komma igång med din satsning.

 • Vill du börja exportera till Indien?

  Den 30 november bjuder Sveriges Allmänna Utrikeshandelsförening och PRV in till frukost med fokus på export och immateriella tillgångar, där de använder Indien som exempel.

 • Dags för webbseminarier!

  Mellan den 26-28 oktober kommer vi direktsända fem webbseminarier för dig som funderar på att starta företag. Sitt var du vill och lyssna på föreläsare från olika myndigheter och ställ dina frågor via en chatt.

 • Verksamt.se/utland – för dig som vill göra affärer med andra länder

  Verksamt.se har byggts ut med ett nytt innehåll för företagare som vill göra affärer med andra länder. Information om export och import och kontakter till rådgivare och myndigheter samlas på ett och samma ställe – verksamt.se/utland.