Nyhetsarkiv

Sidan blev senast uppdaterad:

Du kan filtrera på

Så kan du minska sjukfrånvaron hos dina anställda

Hur gör de arbetsgivare som minskar sjukfrånvaron på sin arbetsplats? Få tips och hitta goda exempel från företagare som lyckats i sina egna verksamheter, små som stora.

Anställ och få ekonomiskt stöd

Vill du anställa en person som har varit arbetslös länge eller är nyanländ i Sverige? Då har du möjlighet att få ekonomiskt stöd via Arbetsförmedlingen.

Webbseminarium om anställningsstöd

Den 24 januari sände vi ett webbseminarium om att rekrytera och att anställa med anställningsstöd. Här kan du se sändningen i efterhand.

Beslut om debiterad preliminärskatt

I början av januari skickar Skatteverket ut beslut om debiterad preliminärskatt för 2018 till företag som har kalenderår som räkenskapsår. Du kan se ditt beslut redan nu på Skatteverkets webbplats.

Missa ingen viktig post under julen

Planerar du att resa bort under julen? Skaffa en digital brevlåda till ditt företag så missar du ingen viktig post.

Vad är din plan när du går i pension?

Har du planerat att flytta utomlands eller bara njuta hemma när du går i pension? Oavsett plan så finns det mycket du kan göra för att ha det tryggare när du slutar jobba. Här hittar de två viktigaste pensionstipsen för dig som företagare.

Skydda dig mot intrång

Hur gör du för att minska risken för att någon annan skapar bra affärer med dina rättigheter? Och hur undviker du att själv råka begå ett intrång i någon annans rättighet?

Nya regler kring förmånsbil

Från den 1 januari 2018 införs nya regler kring trängselskatt och infrastrukturavgifter vid privat körning med förmånsbil. De nya reglerna innebär förändringar för dig som är arbetsgivare.

Ny navigering på Mina sidor

Den 9 december lanserade vi en rad förbättringar för Mina sidor på verksamt.se. Den största förändringar är att du nu navigerar via en meny.

Nya webbseminarier för dig som ska starta företag

Nu finns två nya webbseminarier på verksamt.se som riktar sig till dig som funderar på eller håller på att starta företag.

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp