Franchisetorget – för dig som vill bli franchisetagare

Sidan blev senast uppdaterad:

Vill du veta mer om franchising? Under året kommer Franchisetorget arrangera 30 informationskvällar runt om i Sverige, där du får veta vad det innebär att vara franchisetagare.

Passar du som franchisetagare?

Franchisetorgets informationskväll gör enklare för dig att bestämma om du passar som franchisetagare. Under kvällen får du veta vad det innebär att bli franchisetagare. Dessutom får du träffa franchisekedjor som söker franchisetagare just i din stad.

Franchisetorgets turné

Under året kommer Franchisetorgets besöka 30 städer runt om i Sverige, med start i Sundsvall den 23 februari. Verksamt.se är samarbetspartner för Franchisetorgets vårturné.

På franchisetorget.se hittar du hela turnéplanen för 2017.

Vad är franchising?

Istället för att starta ett nytt företag från grunden kan du betala för rätten att använda ett redan etablerat företags affärskoncept och varumärke. Det kallas franchising.
Läs mer om franchising

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för din återkoppling!

Berätta gärna vad du tycker om sidan. Dina synpunkter hjälper oss att förbättra verksamt.se.

Behandling av personuppgifter

När du fyller i formuläret sparas de personuppgifter du lämnar hos Bolagsverket. Bolagsverket ansvarar för dessa uppgifter. Vi sparar uppgifterna för att vi ska kunna kontakta dig. Uppgifterna används inte för något annat ändamål.

Mer om personuppgifter, om dina rättigheter och hur du kan klaga

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp