Företagare och pension

Sidan blev senast uppdaterad:

Hur fungerar pensionen när man är egen företagare? Den 12 juni livesänder vi ett kostnadsfritt webbseminarium där Pensionsmyndigheten berättar hur du får koll och vad som är viktigast att tänka på när det gäller din pension.

Hur fungerar egentligen det här med pension när man är egen företagare? Svaret är att du som företagare måste ta ett lite större ansvar för din pension än vanliga anställda. Det viktigaste är att du betalar skatt på din lön eller överskott och att du kompenserar för att du inte får någon tjänstepension. Ta hand om din pension redan från start, oavsett hur gammal du är.  

Den 12 juni kl. 13:00 livesänder vi ett webbseminarium här på verksamt.se där Pensionsmyndigheten berättar mer och svarar på era frågor.

Du kan sitta var du vill och titta på webbseminariet. Om du har några frågor så kan du skicka in dem i förväg när du anmäler dig eller skriva direkt via en chatt under tiden sändningen pågår.

 
 

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för din återkoppling!

Berätta gärna vad du tycker om sidan. Dina synpunkter hjälper oss att förbättra verksamt.se.

Behandling av personuppgifter

När du fyller i formuläret sparas de personuppgifter du lämnar hos Bolagsverket. Bolagsverket ansvarar för dessa uppgifter. Vi sparar uppgifterna för att vi ska kunna kontakta dig. Uppgifterna används inte för något annat ändamål.

Mer om personuppgifter, om dina rättigheter och hur du kan klaga

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp