Företagare och förälder

Sidan blev senast uppdaterad:

Är du förälder eller ska bli förälder? Den 14 juni livesänder vi ett webbseminarium där Försäkringskassan berättar mer om vad du ska tänka på när det gäller din föräldrapenning.

Hur fungerar det att vara företagare och förälder? Går det ens att vara föräldraledig? Självklart! Men det finns några saker som är bra att tänka på och förbereda innan det är dags.

Den 14 juni kl. 13:00 livesänder vi ett webbseminarium här på verksamt.se där Försäkringskassan berättar mer och svarar på era frågor.

Under webbseminariet kommer du bland annat att få veta hur du som företagare kan vara flexibel med din föräldrapenning och påverka hur mycket pengar du kan få ut.

Du kan sitta var du vill och titta på webbseminariet. Om du har några frågor så kan du skicka in dem i förväg när du anmäler dig eller skriva direkt via en chatt under tiden sändningen pågår.

 

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för din återkoppling!

Berätta gärna vad du tycker om sidan. Dina synpunkter hjälper oss att förbättra verksamt.se.

Behandling av personuppgifter

När du fyller i formuläret sparas de personuppgifter du lämnar hos Bolagsverket. Bolagsverket ansvarar för dessa uppgifter. Vi sparar uppgifterna för att vi ska kunna kontakta dig. Uppgifterna används inte för något annat ändamål.

Mer om personuppgifter, om dina rättigheter och hur du kan klaga

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp