Enklare att göra ändringar i ditt företag

Sidan blev senast uppdaterad:

Det ska vara enkelt att göra ändringar i företag. Vi har därför lyssnat på företagarna och lanserar nu ett antal förbättringar i Bolagsverkets e-tjänst på verksamt.se. Exempelvis är det enklare för dig att göra en styrelseändring i ditt företag.

I Bolagsverkets e-tjänst kan du bland annat ändra styrelse och postadress. Det är vanliga basuppgifter som ska vara lätta att ändra själv. Därför har vi genomfört ett antal förbättringar som gör det enklare för dig att anmäla nya uppgifter.

Många av idéerna till förbättringar kommer direkt från företagare. Vi har frågat företagarna vad de tycker är bra och vilka problem de stöter på. Med den kunskapen har vi förbättrat både navigering och instruktioner. Nu går det snabbare och enklare att anmäla ändringar i ditt företag.

Logga in för att ändra uppgifter i ditt företag

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för din återkoppling!

Berätta gärna vad du tycker om sidan. Dina synpunkter hjälper oss att förbättra verksamt.se.

Behandling av personuppgifter

När du fyller i formuläret sparas de personuppgifter du lämnar hos Bolagsverket. Bolagsverket ansvarar för dessa uppgifter. Vi sparar uppgifterna för att vi ska kunna kontakta dig. Uppgifterna används inte för något annat ändamål.

Mer om personuppgifter, om dina rättigheter och hur du kan klaga

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp