Bli mer digital i ditt företagande

Sidan blev senast uppdaterad:

Vi lever i en digital tid där identiteten på nätet blir allt viktigare. Har du inte riktigt kommit igång med din närvaro på internet? Här på verksamt.se hittar du tips och råd för att öka din synlighet på nätet och skapa fler och bättre affärer.

Digitalisera ditt företag – en introduktionskurs

Nu finns en onlinekurs för dig som vill ta steget och bli mer digital i ditt företagande. Du får bland annat lära dig hur du använder nätet för marknadsföring, hur du tar betalt digitalt och hur du kan sköta din bokföring digitalt. Kursen är framtagen av oss på verksamt.se tillsammans med internetstiftelsen (IIS). 

Kursen tar cirka 60 – 120 minuter att genomföra och undervisning sker i både film och text. Du registrerar ett användarkonto på iis.se och sedan kan du köra igång. Kursen är kostnadsfri. Till kursen Digitalisera ditt företag (iis.se)

Till sidans topp

Använd internet mer 

Var på nätet finns dina kunder? Hur kommer du igång med en egen webbplats? Och vad gäller egentligen för digital bokföring? Här på verksamt.se får du hjälp på vägen med att bli mer digital. Läs mer och lyssna på podcasts om hur du kan använda möjligheterna med internet i ditt företagande.

Till sidans topp

 

 

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för din återkoppling!

Berätta gärna vad du tycker om sidan. Dina synpunkter hjälper oss att förbättra verksamt.se.

Behandling av personuppgifter

När du fyller i formuläret sparas de personuppgifter du lämnar hos Bolagsverket. Bolagsverket ansvarar för dessa uppgifter. Vi sparar uppgifterna för att vi ska kunna kontakta dig. Uppgifterna används inte för något annat ändamål.

Mer om personuppgifter, om dina rättigheter och hur du kan klaga

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp