Livesända webbseminarier om att starta företag

Sidan blev senast uppdaterad:

Lär dig mer och ställ dina frågor om företagsformer, F-skatt och moms. Den 12 december livesänds två kostnadsfria webbseminarier på verksamt.se.

Du kan sitta var du vill och titta på webbseminarierna. Om du har några frågor så kan du skriva dem i en chatt under tiden sändningen pågår.

Välja företagsform

Bolagsverket och Skatteverket berättar om de vanligaste företagsformerna och hur de fungerar. När du väljer företagsform är det viktigt att du funderar över vad som passar dig och din situation bäst och under webbseminariet får du tips och råd på hur du kan tänka.

Nästa webbseminarium om att Välja företagsform sänds den 12 december kl. 10.00-10.30. När sändningen pågår kommer det finnas en länk till webbseminariet här. Förutom att titta på föreläsningarna så kommer du även kunna ställa frågor i en chatt. Chatten är öppen till kl. 11.00.

Titta och ställ dina frågor här

F-skatt och moms

Skatteverket berättar om hur F-skatt och moms fungerar och förklarar vad du som ska starta företag behöver ta ställning till när du ansöker om att bli godkänd för F-skatt och registrerar dig för moms.

Nästa webbseminarium om F-skatt och moms sänds den 12 december kl. 13.00-13.30. När sändningen pågår kommer det finnas en länk till webbseminariet här. Förutom att titta på föreläsningarna så kommer du även kunna ställa frågor i en chatt. Chatten är öppen till kl. 14.00.

Titta och ställ dina frågor här

Tänk på

När du loggar in i ett webbseminarium är det viktigt att du är medveten om följande:

  • Du måste uppge ett valfritt namn, men det kan vara ett anonymt namn.
  • Inloggningsnamnet blir synligt för alla deltagare när du skriver ett inlägg i chatten.
  • Undvik att skriva personlig information som du inte vill att någon annan ska ta del av.
  • Alla inlägg i chatten betraktas som allmän handling enligt offentlighetsprincipen och kommer att sparas.
  • Inläggen kan komma att lämnas ut om någon begär ut dem.