Webbseminarium om hur du skyddar viktig företagsinformation

Sidan blev senast uppdaterad:

Hur skyddar du din viktigaste företagsinformation så att den är tillgänglig när du behöver den? Slarv och okunskap kan få stora konsekvenser för verksamheten. Men även genom brott kan information försvinna, hamna i fel händer och orsaka skada i företaget. Den 26 oktober får du tips och kan ställa frågor till Polisen, Bolagsverket och MSB under ett livesänt webbseminarium på verksamt.se. Hasse Aro är moderator.

Ditt företag och du som företagare kan utsättas för både avbrott och brott när viktig företagsinformation hamnar i orätta händer, förstörs eller förvanskas. Vad behöver du vara extra uppmärksam på för att inte råka illa ut? Hur brukar du till exempel hantera lösenord och information om styrelseändringar?

Välkommen att delta i ett kostnadsfritt livesänt webbseminarium på verksamt.se. Polisen, Bolagsverket och MSB berättar hur du skyddar ditt företag från avbrott och de vanligaste bedrägerierna som drabbar företag. Hasse Aro lotsar oss genom seminariet.

Tid och plats

Fredag 26 oktober kl. 09:00-09:45 (chatten är öppen till kl. 10:30) på startsidan på verksamt.se och verksamt.se på facebook

Du kan sitta var du vill i landet och delta i webbseminariet. Det enda du behöver är en uppkoppling till verksamt.se. Det fungerar lika bra oavsett om du använder dator, läsplatta eller mobil. Ingen anmälan behövs.

Skicka in dina frågor

Om du har några frågor så kan du skicka in dem i förväg när du anmäler dig eller skriva direkt i chatten under tiden sändningen pågår. För att skicka in dina frågor under livesändningen behöver du ha ett konto registrerat på Facebook.

Föranmälan

Föranmäl dig genom att klicka HÄR senast den 24 oktober.

Föranmälan är frivillig. Du får också en påminnelse innan webbseminariet börjar.

Välkommen!

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för din återkoppling!

Berätta gärna vad du tycker om sidan. Dina synpunkter hjälper oss att förbättra verksamt.se.

Behandling av personuppgifter

När du fyller i formuläret sparas de personuppgifter du lämnar hos Bolagsverket. Bolagsverket ansvarar för dessa uppgifter. Vi sparar uppgifterna för att vi ska kunna kontakta dig. Uppgifterna används inte för något annat ändamål.

Mer om personuppgifter, om dina rättigheter och hur du kan klaga