Spara namn och adress när du lämnar kontrolluppgifter

Sidan blev senast uppdaterad:

Senast den 31 januari 2018 ska kontrolluppgifterna för inkomstår 2017 vara inlämnade till Skatteverket. Nytt för i år är att du kan spara namn och adresser till de personer du lämnar uppgift för, så att du kan återanvända dessa vid ett senare tillfälle.

Spara namn- och adressuppgifter

När du lämnar kontrolluppgifter i Skatteverkets e-tjänst har du nu möjlighet att spara namn och adresser för den kontrolluppgiften avser. Om du har registrerat en uppgiftslämnare som du vill kunna lämna kontrolluppgifter för så kan du även registrera personnummer, namn och adresser på de personer, knutna till denna uppgiftslämnare, som kontrolluppgifterna avser.

Dessa uppgifter kan du spara för att använda nästa gång du vill lämna kontrolluppgifter för uppgiftslämnaren. Uppgifterna kommer då även att förifyllas i e-tjänsten.

Läs mer och lämna kontrolluppgifter på Skatteverkets webbplats

Lämna kontrolluppgifter

Du som är arbetsgivare ska varje år lämna kontrolluppgifter om dina anställda till Skatteverket. Kontrolluppgifter är uppgifter om lön, avdrag för skatt med mera. Senast den 31 januari 2018 ska kontrolluppgifterna för inkomstår 2017 vara inlämnade.

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för din återkoppling!

Berätta gärna vad du tycker om sidan. Dina synpunkter hjälper oss att förbättra verksamt.se.

Behandling av personuppgifter

När du fyller i formuläret sparas de personuppgifter du lämnar hos Bolagsverket. Bolagsverket ansvarar för dessa uppgifter. Vi sparar uppgifterna för att vi ska kunna kontakta dig. Uppgifterna används inte för något annat ändamål.

Mer om personuppgifter, om dina rättigheter och hur du kan klaga