Nyhetsarkiv

Sidan blev senast uppdaterad:

Du kan filtrera på

Skatteskolan podcast tillbaka med ny säsong

Äntligen är en ny säsong av Skatteskolan tillbaka. Skatteskolan är en podcast för dig som är företagare och i början av november är det premiär för den nya säsongen.

Webbseminarium om hur du skyddar viktig företagsinformation

Hur skyddar du din viktigaste företagsinformation så att den är tillgänglig när du behöver den? Slarv och okunskap kan få stora konsekvenser för verksamheten. Men även genom brott kan information försvinna, hamna i fel händer och orsaka skada i företaget. Den 26 oktober får du tips och kan ställa frågor till Polisen, Bolagsverket och MSB under ett livesänt webbseminarium på verksamt.se. Hasse Aro är moderator.

Träffa oss och lär dig mer om eget företag

Välkommen till nordens största mässa för företagare – Eget företag i Älvsjö, Stockholm, den 8-10 november. I montern för verksamt.se kan du ställa dina frågor direkt till oss myndigheter. Du kan också gå på våra kostnadsfria seminarier om att starta och driva företag, träffa rådgivare och nätverka med andra företagare.

Nytt test för att skydda din viktigaste information

Den digitala utvecklingen innebär många möjligheter men det påverkar också vår informationshantering och kan medföra nya typer av risker och brott. Som företagare är det viktigt att skydda sin information så att den inte hamnar i orätta händer, förstörs, förvanskas eller inte finns tillgänglig när den behövs.

Livesända webbseminarier om att starta företag

Lär dig mer och ställ dina frågor om företagsformer, F-skatt och moms. Den 19 november livesänds två kostnadsfria webbseminarier på verksamt.se.

Nu kan du anmäla dig till höstens Starta företag-dagar

Funderar du på att starta företag men vet inte var eller hur du ska börja? Då är ett bra tips att gå på Starta företag-dagen.

Livesända webbseminarier om att starta företag

Lär dig mer och ställ dina frågor om företagsformer, F-skatt och moms. Den 24 augusti livesänds två kostnadsfria webbseminarier på verksamt.se.

Nu gäller en ny lag för ekonomiska föreningar

Den 1 juli 2018 började den nya lagen om ekonomiska föreningar att gälla. Lagen ska bland annat förenkla för ekonomiska föreningar och motverka ekonomisk brottslighet.

Utför du rot- och rutarbete?

Från och med den 8 juni hittar du Skatteverkets beslut om utbetalning som fil-format i e-tjänsten Rot och rut-företag.

Friskare medarbetare

Du har väl inte missat att du kan få bidrag för insatser för att förebygga och förkorta sjukskrivningar bland dina medarbetare.

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp