Om verksamt.se

Sidan blev senast uppdaterad:

Verksamt.se är myndigheternas gemensamma webbplats för företagsinformation och företagstjänster.

Verksamt.se drivs gemensamt av Arbetsförmedlingen, Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket. Här finns information och e-tjänster för dig som driver, ska starta eller utveckla ditt företag. Totalt innehåller verksamt.se information från fler än 45 myndigheter.

Ansvar för informationen

Tillväxtverket ansvarar för informationen på verksamt.se där inget annat anges.

Tyck till om webbplatsen

Vi utvecklar verksamt.se i dialog med våra användare och andra som jobbar för att det ska vara enkelt att starta och driva företag i Sverige. Vad tycker du om verksamt.se?

Lämna dina synpunkter om verksamt.se

E-tjänster på verksamt.se

I e-tjänsterna visar en logotyp vilken myndighet som ansvarar för informationen. Den myndighet som ansvarar för innehållet i e-tjänsten ansvarar även för att handlägga ärendet i e-tjänsten.

När du använder en e-tjänst och sparar dina uppgifter är lagringen skyddad. Det är bara du som har tillgång till informationen genom att logga in med din e-legitimation. När du loggar in till en e-tjänst visas en inloggningssida från Bolagsverkets leverantör Cybercom.

Om Myndighetssamarbetet Starta och driva företag

Myndighetssamarbetet Starta och driva företag består av sexton myndigheter. Idén med samarbetet är att det ska vara enkelt att starta och utveckla sitt företag. Detta gör vi genom att samla myndigheters information och tjänster på ett ställe. Tillsammans utvecklar vi även gemensamma tjänster utifrån olika händelser och faser i ditt företagande.

Vårt mål med myndighetssamarbetet är att skapa förutsättningar för fler lönsamma företag. Genom att erbjuda kunskap om företagande och en bra överblick över ditt företag vill vi öka tryggheten. Vi hjälper dig med dina myndighetskontakter, vad du ska skicka in, till vem och när. Med våra enkla e-tjänster kan du snabbare genomföra dina företagsärenden hos myndigheter och få mer tid till att driva ditt företag framåt.

Hjälpte den här informationen dig?

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp