Tips och råd

Läs mer och anmäl dig till verksamt.se LIVE

Kostnadsfritt webbinarium för dig som vill starta företag

Företagsform, moms, bokföring och varumärke… Det är mycket att tänka på vid en företagsstart. I webbinariet verksamt.se LIVE: Starta eget svarar experter från fem olika myndigheter på de vanligaste frågorna kring att starta företag.

Skydda dig från nätfiske

Har du hört talas om phishing och smishing? Så kallas det när bedragare försöker komma åt till exempel dina kort- och kontouppgifter genom att skicka e-post och sms där du ska klicka på en länk.

Hitta rådgivning i din region

Stöd och hjälp nära dig

Här hittar du information om stöd och hjälp för dig som driver eller funderar på att starta företag. Du kan till exempel hitta kostnadsfri rådgivning, utbildningar och olika möjligheter till finansiering.

Samlad information från myndigheter

Coronaviruset, så påverkar det dig som företagare

Här har vi samlat information om tillfälliga ändringar i lagar och regler som är viktig för dig som företagare att känna till. (Science Photo Library/TT Nyhetsbyrån).

Lämna in årsredovisningen digitalt

Dags att skicka in årsredovisningen?

Gör som över 45 000 företagare – skicka in årsredovisningen digitalt. Du får en bekräftelse på att den kommit in och är årsredovisningen fullständig registreras den direkt.

Aktuellt

Nytt sätt att rapportera farligt avfall – från 1 november

Från och med den 1 november ska företag rapportera uppgifter om sitt farliga avfall till ett nytt avfallsregister hos Naturvårdsverket.

Nytt sätt att rapportera om farligt avfall

Skydda din företagsinformation - 1 oktober startar kampanjen som hjälper dig

Hur hanterar du företagets lösenord? Hur undviker du att ditt företag utsätts för bedrägerier? Har du koll på bluffmejl och sms? Passa på att gå igenom dina rutiner under oktober som är den nationella informationssäkerhetsmånaden.

Kampanjen Tänk säkert

Visa fler nyheter