Tips och råd

/driva/anstalla/nar-du-ska-anstalla/anstalla-med-stod

Sök stöd för att anställa

Du som ska anställa en medarbetare kan söka olika former av stöd från Arbetsförmedlingen. Du kan också få lägre arbetsgivaravgift från Skatteverket om du är enmansföretag och anställer din första medarbetare.

https://www.verksamt.se/starta/skydda-ditt-foretag/informationssakerhet/skydda-ditt-foretag-mot-kapning

Skydd mot företagskapning – digital brevlåda och app

Med en digital brevlåda och Bolagsverkets app håller du enkelt koll på ditt företag var du än är. Det gör att du tidigt kan upptäcka ett misstänkt kapningsförsök.

/fundera/starta-foretag-dagen

Höstens Starta företag-dagar

En bra början på vägen mot eget företag är att gå på Starta företag-dagen. Starta företag-dagen arrangeras i Stockholm, Sundsvall, Göteborg och Malmö.

https://www.verksamt.se/driva/skatter-och-avgifter/skatteskolan-podcast

Skatteskolan – en podcast för företagare

Vill du lära dig mer om skatt, moms och avgifter? Då ska du lyssna på Skatteskolan. I den nya säsongen fokuserar experterna på ett antal olika branscher.

/region

Kostnadsfri rådgivning i din region

Vill du ha hjälp att komma vidare? Här kan du hitta organisationer och rådgivare som erbjuder stöd och rådgivning till dig utifrån din situation och dina behov.

Aktuellt

Podcasten Skatteskolan är tillbaka med ny säsong

Nu startar säsong 3 av Skatteskolan – en podcast för företagare! Den nya säsongen fokuserar på ett antal olika branscher med skattespecifika regler och först ut är byggbranschen.

Träffa oss och lär dig mer om eget företag

Välkommen till nordens största mässa för företagare – Eget företag i Älvsjö, Stockholm, den 7- 9 november. I montern för verksamt.se kan du ställa dina frågor direkt till oss myndigheter. Du kan också gå på våra kostnadsfria seminarier om att starta och driva företag och nätverka med andra företagare.

Visa fler nyheter