Tips och råd

Idag livesänds två webbseminarier om att starta företag

Lär dig mer och ställ dina frågor om företagsformer, F-skatt och moms. Klockan 10 och 13 (den 18 oktober) livesänder vi två kostnadsfria webbseminarier på verksamt.se.


Webbseminarium den 26 oktober om hur du skyddar viktig företagsinformation

Hur skyddar du din viktigaste företagsinformation så att den är tillgänglig när du behöver den? Den 26 oktober får du tips och kan ställa frågor till Polisen, Bolagsverket och MSB under ett livesänt webbseminarium på verksamt.se, där Hasse Aro är moderator.

Vilken anställningsform ska du välja?

Behöver du anställa eller hyra in personal till företaget men är osäker på hur? Det finns flera sätt att utöka personalstyrkan på.

Ska du importera eller exportera?

Här får du värdefull information om vad du bör tänka på när du vill göra affärer med andra länder.

Kostnadsfri rådgivning i din region

Vill du ha hjälp att komma vidare? Här kan du hitta organisationer och rådgivare som erbjuder stöd och rådgivning till dig utifrån din situation och dina behov.

Aktuellt

Livesända webbseminarier om att starta företag

Lär dig mer och ställ dina frågor om företagsformer, F-skatt och moms. Den 18 oktober livesänds två kostnadsfria webbseminarier på verksamt.se.

Skatteskolan podcast tillbaka med ny säsong

Äntligen är en ny säsong av Skatteskolan tillbaka. Skatteskolan är en podcast för dig som är företagare och i början av november är det premiär för den nya säsongen.

Webbseminarium om hur du skyddar viktig företagsinformation

Hur skyddar du din viktigaste företagsinformation så att den är tillgänglig när du behöver den? Slarv och okunskap kan få stora konsekvenser för verksamheten. Men även genom brott kan information försvinna, hamna i fel händer och orsaka skada i företaget. Den 26 oktober får du tips och kan ställa frågor till Polisen, Bolagsverket och MSB under ett livesänt webbseminarium på verksamt.se. Hasse Aro är moderator.

Träffa oss och lär dig mer om eget företag

Välkommen till nordens största mässa för företagare – Eget företag i Älvsjö, Stockholm, den 8-10 november. I montern för verksamt.se kan du ställa dina frågor direkt till oss myndigheter. Du kan också gå på våra kostnadsfria seminarier om att starta och driva företag, träffa rådgivare och nätverka med andra företagare.

Visa fler nyheter