Starta företag-webbseminarium

Delta i våra webbseminarier och lär dig mer om hur du kommer igång med ditt företag. Sitt var du vill och lyssna på föreläsare från olika myndigheter och ställ dina frågor via en chatt. Webbseminarierna är kostnadsfria.

Sidan blev senast uppdaterad:

Kommande webbseminarium

Välja företagsform

18 juni kl. 10:00

F-skatt och moms

18 juni kl. 13:00

Föranmälan till webbseminarierna öppnar två veckor innan sändningen. Håll utkik här på verksamt.se för att föranmäla dig. Då kan du skicka in frågor och får även en påminnelse innan sändningen börjar

Till sidans topp

Webbseminarium: Anställningsstöd

En av svenska företags stora utmaningar de kommande åren är att anställa, rekrytera och hitta ny arbetskraft. Men hur ska du som företagare tänka när du ska rekrytera ny kompetens och hur vet du vilken kompetens du behöver?

Den 24 januari sände vi ett webbseminarium om att rekrytera och att anställa med anställningsstöd tillsammans med Robert Flognfeldt från Arbetsförmedlingen och Claudia Engmer från rekryteringsföretaget TNG.

Här kan du se sändningen i efterhand.

Hjälpte den här informationen dig?

Ja Nej

Tack för din återkoppling!

Berätta gärna vad du tycker om sidan. Dina synpunkter hjälper oss att förbättra verksamt.se.

Webbseminarier om import och export

Lär dig mer om import och export

Lär dig mer om import och export med kostnadsfria webbseminarier inom följande områden: Handel med länder utanför EU, Varumärkesskydd i andra länder, Designskydd i andra länder och Patent i andra länder.