Starta företag-broschyren

Sidan blev senast uppdaterad:

I broschyren Starta företag får du en överblick över vad du behöver veta och göra för att starta och driva ett företag. Starta företag finns på svenska, engelska och lättläst svenska.

Ingen broschyr under 2021

Under 2021 kommer det inte att komma ut någon ny Starta företag-broschyr. På grund av den rådande coronapandemin antas många nya regler och lagar för företagare, och några gamla försvinner. Därför håller du dig bäst uppdaterad om vad som gäller just nu på vår webbplats. Nedan hittar du fler tips på information när du funderar på att starta eget företag.

För dig som funderar på att starta företag

Samlad information till dig som vill starta företag

Skatteskolan - en podcast som förenklar för företagare

Lilla skatteskolan för enskild firma

Så har andra företagare gjort - inspirationsartiklar

Till verksamt.se på Facebook

Webbinarium om att starta eget

Under hösten 2020 har vi erbjudit ett livewebbinarium på temat att starta företag – verksamt.se LIVE: Starta eget. Under webbinariet sammanfattar myndighetsexperter den allra viktigaste informationen för dig som funderar på att starta eget. Det är gratis att delta och det krävs inga förkunskaper. Livesändningarna har varit otroligt uppskattade och vi hoppas på att kunna erbjuda fler tillfällen under 2021. Fram tills dess kan du titta på en inspelad version av webbinariet i länken nedan.

Titta på webbseminariet

Om Starta företag-broschyren

Starta företag-broschyren har funnits sedan 2006 och ges ut av Arbetsförmedlingen, Bolagsverket, Försäkringskassan, Lantmäteriet, Jordbruksverket, Patent- och registreringsverket, Pensionsmyndigheten, Skatteverket, Statistiska centralbyrån, Tillväxtverket och Tullverket. Den uppdateras varje år.

Hjälpte den här informationen dig?

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp