Starta företag-broschyren

I broschyren Starta företag får du en överblick över vad du behöver veta och göra för att starta och driva ett företag. Starta företag finns på svenska, engelska och lättläst svenska.

Sidan blev senast uppdaterad:

Beställ eller ladda ner broschyren

Starta företag 2017:1
Starting Up a Business 2017:1
Starta företag 2017:1 - Lättläst
Starta företag - Blekinge

 

 

Till sidans topp

 

Till sidans topp

 

Till sidans topp

 

Till sidans topp

Broschyren som blädderbar pdf

Starta företag 2017:1
Starting Up a Business 2017:1
Starta företag 2017:1 - Lättläst

 

Till sidans topp

Lyssna på broschyren

 Lyssna på och ladda ner Starta företag-broschyrens alla avsnitt som ljudfiler. Den upplästa broschyren finns både på svenska och engelska (Starting Up a Business).

 

 

 

Till sidans topp

En introduktion för dig som vill starta företag

Broschyren Starta företag är en första informationskälla för dig som vill starta företag. Den är ett komplement till informationen och e-tjänsterna på verksamt.se samt myndigheternas snabbkurs Starta företag-dagen.

Starta företag är populär bland målgruppen och beskrivs i en användarundersökning som optimal. Läsarna tycker att den är logisk och pedagogisk till sitt upplägg, har en kreativ och inspirerande form och är skriven på ett språk som är lättförståeligt och samtidigt signalerar seriositet.

Dessutom uppskattar användarna att det finns tydliga hänvisningar till myndigheter och organisationer som nyföretagare kan vända sig till för mer information och hjälp.

Till sidans topp

Version på engelska och lättläst svenska

Broschyren är översatt till engelska och lättläst svenska. Starta företag - lättläst har en form som är enkel och underlättar läsningen. Den har inga långa meningar och svåra ord får förklaringar.

Om Starta företag-broschyren

Starta företag-broschyren har funnits sedan 2006 och ges ut av Arbetsförmedlingen, Bolagsverket, Försäkringskassan, Patent- och registreringsverket, Pensionsmyndigheten, Skatteverket, Statistiska centralbyrån, Tillväxtverket och Tullverket. Den uppdateras varje år.

 

Hjälpte den här informationen dig?

Ja Nej

Tack för din återkoppling!

Berätta gärna vad du tycker om sidan. Dina synpunkter hjälper oss att förbättra verksamt.se. Om du vill ha svar från oss, ange din e-postadress.