Verksamt.se LIVE: Webbinarier

Sidan blev senast uppdaterad:

Verksamt.se LIVE är en serie webbinarier för dig som funderar på, ska starta eller precis har startat företag.

Under webbinarierna möter du myndighetsexperter som sammanfattar den allra viktigaste informationen för dig. I serien ingår ett generellt webbinarium och fyra fördjupande temawebbinarier. Alla våra webbinarier är kostnadsfria.

Anmälan till webbinarierna är öppen

Verksamt.se LIVE: Starta eget

Starta eget-webbinariet är ett grundläggande webbinarium på 70 minuter, där våra myndighetsexperter går igenom övergripande information som hjälper dig att komma igång. Du har också möjlighet att skicka in frågor inför webbinariet.

Detta webbinarium passar dig som funderar på att starta eller ska starta företag och inte har några förkunskaper alls – vi tar allt från början och ger dig verktygen för att påbörja resan mot ett eget företag.

Verksamt.se temawebbinarium

Under temawebbinarierna fokuserar våra myndighetsexperter på ett specifikt tema, som exempelvis handel med utlandet. Dessa webbinarier är mellan 30–40 minuter långa.

De här webbinarierna passar dig som känner dig lite mer påläst. De passar även utmärkt för dig som har deltagit i verksamt.se LIVE: Starta eget.

I anslutning till temawebbinarierna kommer du få möjlighet att boka in ett kort enskilt videomöte för att ställa frågor till myndighetsexperterna som finns representerade.

Webbinarier våren 2021

Ta del av bilden i textformat

Hjälpte den här informationen dig?

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp