Verksamt.se LIVE, webbinarier för företagare

Sidan blev senast uppdaterad:

Verksamt.se LIVE vänder sig till dig som driver, ska starta eller utveckla ditt företag. Här får du möta myndighetsexperter som, med hjälp av webbplatsen verksamt.se, ger information och tips som kan vara till nytta för dig som är företagare. Fördjupa dig inom olika teman eller få grundläggande information om hur du startar eget – välj själv det webbinarium som passar bäst.

Verksamt.se LIVE sänder webbinarier hela 2022. Du hittar sändningsdatum och tider i rutorna nedan. Vi har även andra inspelade webbinarier med olika teman som finns längre ner på sidan. Alla våra webbinarier är kostnadsfria. 

Livesända webbinarium

Verksamt.se LIVE: Att anställa

Att anställa sin första medarbetare kräver både planering inför rekrytering och kunskap om till exempel olika skatter, avgifter och regler som gäller för arbetsgivare. Den 25 maj får du guidning kring hela processen av experter från Arbetsförmedlingen, Skatteverket och Försäkringskassan.

Nästa sändningsdatum är den 25 maj kl. 09.00-10.00.

Läs mer och anmäl dig

Verksamt.se LIVE: Starta eget

Oavsett företag eller bransch finns det en del att ha koll på innan du startar eget. Under verksamt.se LIVE: starta eget möter du myndighetsexperter som under cirka 90 minuter sammanfattar den viktigaste informationen för dig som går i starta eget-tankar.

På verksamt.se:s YouTube-kanal har vi samlat 12 avsnitt från våra livesända webbinarier där du får grundläggande information om att starta eget. 

Till spellistan Starta eget på YouTube

Kommande sändningar:

Till hösten sätter vi igång igen med webbinariet verksamt.se LIVE: Starta eget. 
På den här sidan kommer vi att fylla på med information om kommande direktsändningar av webbinariet. Håll utkik.

Två fördjupande temawebbinarier för dig som vill veta mer

Dessa webbinarier passar dig som är lite mer påläst eller som redan har deltagit på verksamt.se LIVE: Starta eget. Här fokuserar experterna på ett ämne i taget. 

Webbinarium - Handel med utlandet

Är du i startgroparna av att starta företag och är intresserad av handel med utlandet så är det här webbinariet något för dig. I detta webbinarium så kommet Tullverket och Skatteverket att berätta mer om bland annat import och export, handel inom EU och tulldeklaration.

Till spellistan Handel med utlandet på YouTube

Webbinarium - Företagsnamn och varumärke

Vad är skillnaden mellan företagsnamn och varumärke? I detta fördjupande webbinarium berättar Bolagsverket och Patent-och registreringsverket om företagsnamn och namnskydd samt varumärke, nationellt och internationellt. 

Till spellistan Företagsnamn och varumärke på YouTube

Här kan du läsa mer om att starta företag

Hjälpte den här informationen dig?

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp