Verksamt.se LIVE webbinarier för dig som ska starta eller driver företag

Sidan blev senast uppdaterad:

Webbinarierna i serien verksamt.se LIVE vänder sig till dig som ska starta, driver eller vill utveckla ditt företag. Här får du möta myndighetsexperter som ger information och tips som kan vara till nytta för dig. Du kan välja att fördjupa dig inom olika teman eller få grundläggande information om hur du startar eget. Alla våra webbinarier är kostnadsfria.

Aktuella sändningar

Verksamt.se LIVE: Starta eget 

Oavsett företag eller bransch, finns det en del att ha koll på innan du tar steget och startar eget. Under Starta eget-webbinariet möter du myndighetsexperter som sammanfattar den allra viktigaste informationen för dig som går i att starta eget-tankar.

Läs mer och anmäl dig till webbinariet Starta eget

Delta i våra fördjupande webbinarier med livechatt 

Ta chansen att delta i någon av våra populära temasändningar under våren. På utsatta tider kan du titta på sändningen av webbinariet och livechatta med våra kunniga myndighetsexperter efter webbinariet. Du kan även se några av webbinarierna innan sändningen om du vill vara bättre förberedd för chatten. Mer om temasändningarna hittar du nedan.

Verksamt.se LIVE: Handel med utlandet

Är du intresserad av handel med utlandet så är det här webbinariet något för dig. Tullverket och Skatteverket berättar bland annat mer om import och export, handel inom EU och tulldeklaration. Första tillfället för i år sänds onsdag den 14 juni.

Läs mer och anmäl dig till webbinariet Handel med utlandet

Verksamt.se LIVE: Att anställa

Att anställa sin första medarbetare kräver både planering inför rekryteringen och kunskap om olika skatter, avgifter och regler som gäller för arbetsgivare. I detta webbinarium får du guidning kring hela processen.

Läs mer om webbinariet verksamt.se LIVE: Att anställa

Verksamt.se LIVE: Företagsnamn och varumärke 

Har du koll på skillnaden mellan företagsnamn och varumärke? Och hur du skyddar dem? I det här webbinariet berättar Bolagsverket och Patent-och registreringsverket (PRV) om företagsnamn, namnskydd och varumärke, nationellt och internationellt. 

Läs mer om webbinariet Företagsnamn och varumärke

Verksamt.se LIVE: Sjukförsäkring och pension 

Det här webbinariet vänder sig till dig som driver enskild näringsverksamhet eller aktiebolag och vill veta mer om hur socialförsäkring och pension fungerar. Hur fungerar SGI (sjukpenninggrundande inkomst), vad du behöver tänka på om du blir sjuk och vad som är extra viktigt när det gäller pensionen?

Läs mer om webbinariet Sjukförsäkring och pension

Här kan du läsa mer om att starta företag

Hjälpte den här informationen dig?

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp