Verksamt.se LIVE: Starta eget-stöd för arbetssökande

Sidan blev senast uppdaterad:

Välkommen till ett webbinarium som kommer att handla om ett starta eget-stöd som vänder sig till dig som är arbetssökande, har en affärsidé och intresse av att starta företag. Under det här webbinariet kommer du att få träffa en expert från Arbetsförmedlingen som berättar om det stöd du kan få för att underlätta din företagsstart.

Webbinariets innehåll 

Starta eget-stöd för arbetssökande (Arbetsförmedlingen)

  • Vad kan du få för stöd?
  • Hur kan du söka stödet?
  • Vad behöver du göra för att få stödet?
  • Vad får du för ekonomisk ersättning?

Videomöte

Efter det här webbinariet har möjlighet att boka ett enskilt möte med en myndighetsexpert. Under videomötet kan du ställa frågor kopplade till ditt företag, dock inte pågående ärenden. Videomötena är max 10 minuter långa och sker kl. 14–16 samma dag som webbinariet. Programledarna kommer under sändningen att berätta hur du gör för att boka in ett videomöte.

Vem passar detta webbinarium för?

Det här webbinariet är 40 minuter långt och speciellt inriktat till dig som är arbetssökande, har en affärsidé och funderar på att starta företag.  

Datum och anmälan

  • 7 juni – sändning tillgänglig mellan kl. 07.0013.00 (senaste starttid kl.12:00)

Om du inte kan titta på webbinariet live

Webbinariet kommer att finnas tillgängligt i 13 dagar efter livesändningen. För att få tillgång till sändningen så behöver du anmäla dig. Observera att du inte kommer att kunna boka in dig på ett enskilt videomöte när du tittar på webbinariet i efterhand.

Hjälpte den här informationen dig?

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp