Webbinarium – Företagsnamn och varumärke

Sidan blev senast uppdaterad:

Företagsnamn och varumärke är ett webbinarium som riktar sig till dig som vill veta mer om detta ämne. Vi kommer prata om hur du ska tänka när du väljer namn till ditt företag och gå igenom skillnaderna mellan företagsnamn och varumärke.

I det här webbinariet möter du experter från Bolagsverket och PRV, Patent- och registreringsverket. Efter sändningen kommer du att kunna chatta live med våra myndighetsexperter i ca 30 minuter. Alla våra webbinarier är kostnadsfria.

Program

Företagsnamn (Bolagsverket) 

  • Skillnaden mellan varumärke och företagsnamn 
  • Att välja företagsnamn 
  • Registrera och skydda ditt företagsnamn 

Varumärke (PRV) 

  • Vad är ett varumärke 
  • Skydda ditt varumärke nationellt och internationellt 
  • Domännamn   

Vem passar webbinariet för? 

Webbinariet passar dig som känner dig påläst om företagsstarten men vill fördjupa dig i företagsnamn och varumärke. Det passar även dig som har deltagit i vårt Starta eget-webbinarium. 

Titta när du vill

För att säkerställa att du ska få korrekt information är våra webbinarier förinspelade. Det innebär att du har möjlighet att se webbinariet när du vill. Fördelen att delta på en av våra sändningar är att du kan chatta live med experter från deltagande myndigheter och du vet att det verkligen blir av.  

Titta nu

Sändningen pågår i cirka 30 minuter och går att se med både svensk och engelsk undertext. Behöver du transkriberingsfönster måste du öppna videon i helskärmsläge. 


Har du frågor om webbinariet? Kontakta: verksamtlive@tillvaxtverket.se 

Här kan du läsa mer om företagsnamn och varumärke 

Hjälpte den här informationen dig?

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp