Rådgivning och lån

Sidan blev senast uppdaterad:

Vill du diskutera ditt företags situation med en rådgivare eller behöver du finansiering? Här hittar du information om olika initiativ och organisationer som erbjuder lån, stöd och rådgivning till följd av coronaviruset.

På den här sidan kan du läsa om:

  1. Stöd och rådgivning i din region
  2. Lån

Stöd och rådgivning i din region

Det finns flera regionala organisationer som inom sin ordinarie verksamhet erbjuder stöd och rådgivning till företag. I flera regioner finns bland annat särskilda företagsjourer.

Stöd och rådgivning i din region

Almi har rådgivare på 40 kontor runt om hela landet och erbjuder rådgivning och finansiering till små och medelstora företag. Kontaktinformation får du genom kundtjänst på telefonnummer 0771-55 85 00 eller på almi.se.

Mer information finns hos Almi

Kommunalt stöd

Många kommuner har tagit fram egna åtgärder för att underlätta för dig som företagare. Besök därför din kommuns webbplats för att se vad som gäller lokalt för dig.

Lån

Företagslån hos Almi

Är du i behov av finansiering kan du ansöka om lån hos Almi. Om du redan har lån finns det möjlighet att söka anstånd med amorteringar.

Företagslån hos Almi

Almis Brygglån

Om du har finansieringsbehov till följd av coronaviruset kan du ansöka om Almis Brygglån. Lånet ger möjlighet till villkor som är särskilt anpassade till rådande situation. Lånet kombineras alltid med rådgivning.

Brygglån hos Almi 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi gör vårt bästa för att hålla dig uppdaterad kring stödåtgärder, ändrade regler och tillfälliga lagar med anledning av coronapandemin.

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp