Tips för industriföretag

På den här sidan har vi samlat tips och inspiration för industriföretag. Sidan är under uppbyggnad. Så besök oss gärna snart igen.

Sidan blev senast uppdaterad:

Innovationscheckar – för idéer som behöver undersökas

Har ditt företag en idé men behöver undersöka potentialen innan du vågar ta nästa steg? Vinnova erbjuder innovationscheckar á 100 000 kronor genom coacher hos Almi, IUC och Coompanion. 

Checken riktar sig till företag med upp till 250 anställda och kan användas till att ta in extern hjälp för att undersöka innovativa och nya affärsmodeller, produkter, tjänster och processer, eller till att skapa en strategi för immateriella tillgångar.

Vill du veta mer? Kontakta en innovationscoach hos en av Vinnovas förmedlare:

Till sidans topp

Tävla och vinn internationell studieresa

Industriföretag som använder digital teknik och resurser på smarta och effektiva sätt kan tävla om en internationell studieresa. Nominera företag – ditt eget eller något annat du tycker förtjänar ett pris – till tävlingen Smart industri senast 30 september 2017. 

Studieresan arrangeras utifrån det vinnande företagets önskemål. Tävlingen arrangeras av IVA.

Läs mer om tävlingen och nominera ditt bidrag på smartindustri.nu

Eskilstuna ElektronikPartner ska bli papperslös

Digitalisering ger oss möjlighet att göra nya saker, och saker på nya sätt. Eskilstuna ElektronikPartner gör sin fabrik papperslös. De digitala lösningarna säkrar kvalitén och effektiviserar arbetet. Nulägesanalysen togs fram med hjälp av stöd från Tillväxtverket. 

Se en kort film om Eskilstuna ElektronikPartner på Tillväxtverkets webbplats

Hjälpte den här informationen dig?

Ja Nej

Tack för din återkoppling!

Berätta gärna vad du tycker om sidan. Dina synpunkter hjälper oss att förbättra verksamt.se.