Kunskapsbanker och riktlinjer

Sidan blev senast uppdaterad:

Här har vi samlat några kunskapsbanker och branschriktlinjer som kan vara till hjälp för dig som är verksam inom besöksnäringen.

Kunskapsbanker för besöksnäring och turism 

Tillväxtverkets kunskapsbank 

I kunskapsbanken för turism och besöksnäring hos Tillväxtverket hittar du kunskap, metoder, verktyg med mera från olika aktörer om bland annat hållbar turism, naturturism samt omvärld och trender.

Tillväxtverkets kunskapsbank

Visit Swedens kunskapsbank

Visit Sweden delar i sin kunskapsbank med sig av sin koll på omvärlden, målgrupper med mera. Här kan du ta del av artiklar, filmer, publikationer och presentationer med syfte att, bland annat, inspirera och ge dig nya insikter och idéer kring marknadsföring och hur du kan rikta utbudet till svenska och internationella besökare.

Visit Swedens kunskapsbank

Jordbruksverkets kunskapsbank

Jordbruksverket har samlat information för hur du kan komma igång med din verksamhets finansiering för att utveckla verksamheten samt läsa vad Jordbruksverket gör för att främja turism med mera. 

 

Branschriktlinjer 

Branschriktlinjer hos Livsmedelsverket

På Livsmedelsverkets webbplats hittar du information om branschriktlinjer och om hur du kan använda nationella branschriktlinjer eller EU branschriktlinjer som stöd i din verksamhet.

Branschriktlinjer hos Livsmedelsverket

Ansvarig: Tillväxtverket

Till sidans topp